06 - 403 631 00

Integraal projectleider ondermijnende criminaliteit

 

algemeen

Deze 4-daagse training voor integraal projectleiderschap heeft zelf een integraal karakter. De samenstelling van de groep is een afspiegeling van de praktijk. Deelnemers komen vanuit het veld van politie, gemeente, belastingdienst, OM, RIEC enz..

Het managen van projecten = het managen van mensen. De sociale aspecten zijn nadrukkelijk aanwezig binnen de opleiding. Ook de praktische projectmanagementtools komen aan bod.

doelgroep

De samenstelling van de groep is een afspiegeling van de praktijk. Bij de integrale aanpak van ondermijnende criminaliteit hoort een integrale projectgroep en dus ook een integrale opleiding. Deelnemers komen vanuit het veld van politie, gemeente, belastingdienst, OM en RIEC. Ook andere partners worden van harte uitgenodigd om aan te sluiten. Denk aan Omgevingsdiensten, ISZW, Brandweer, Douane, Koninklijke Marechaussee enz.

programma

Het is een 4-daagse opleiding. Vooraf vindt met iedere cursist een intakegesprek plaats. Het volledige programma vind je hier onder:

 

programma

 

De groepen bestaat uit minimaal 8 en maximaal 12 cursisten.

De training vindt plaats in Bergen op Zoom, onze coronaproof trainingsruimte.

Een training incompany is uiteraard ook mogelijk.

 

DATA voorjaar 2022 volgen (Bergen op Zoom)

intake

Om het programma zo optimaal mogelijk aan te laten sluiten bij wensen van de deelnemers vindt er een intakegesprek plaats. Een gesprek duurt maximaal 2 uur. Het tijdstip wordt in onderling overleg bepaald.

inschrijven

Voor inhoudelijke informatie, inschrijven en verdere vragen kun je het contactformulier gebruiken. Angelique Fierens helpt je graag verder.
 

De kosten voor de intake en de 4-daagse opleiding, inclusief lunch en cursusmateriaal: € 2.000,-- ex. BTW